Coronasurvival gids voor jongeren. ‘Cancelled’ creëert cultureel aanbod voor jongeren, door jongeren

Coronasurvival gids voor jongeren. ‘Cancelled’ creëert cultureel aanbod voor jongeren, door jongeren

DEVENTER – ‘Cancelled’, een groep jongeren uit Deventer onder coaching van bibliotheek Deventer en het Theaterschip, creëert cultureel aanbod voor jongeren in Deventer. Op 6 maart zal er op verschillende plekken in Deventer ‘Coronasurvival-gidsen’ worden verspreid voor jongeren met tips en tricks om de coronatijd door te komen.

‘Cancelled’ zal op 6 maart verschillende ‘Coronasurvival-gidsen’ verspreiden in de zogeheten minibiebs. Deze minibiebs zijn te vinden door heel Deventer. In deze minibiebs liggen witte enveloppen met het logo van ‘Cancelled’, waarin allerlei dingen gedeeld worden, gevraagd worden of waarin de lezer uitgedaagd wordt. In de gids krijg je tips, herleef je mooiste herinneringen en voer je de opdrachten uit.

Naast deze enveloppen zijn de tips en tricks ook te vinden op Instagram(@cancelled_deventer). Jongeren wordt gevraagd hun eigen verhalen en tips te delen.

‘Cancelled’ is onderdeel van de subsidieregeling MeeMaakPodium van Fonds voor Cultuurparticipatie. Dankzij deze subsidie is er een kerngroep samengesteld van jongeren die onder een eigen merk wensen en behoeften ophalen en activiteiten ontwikkelen en uitvoeren in Deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden