Muzikale pelgrimage vanuit de Lebuinus met Lotte Pen

Muzikale pelgrimage vanuit de Lebuinus met Lotte Pen

Deventer - Tijdens deze tocht op zondagmiddag 14 maart verleidt saxofonist Lotte Pen je om een reis van buiten naar binnen te maken. Waar ieder in eenzaamheid begint, werkt het toe naar saamhorigheid. We starten om 16.00 uur in de Lebuinuskerk. Daar worden de kaarsen aangestoken, een tekst gelezen, een gebed uitgesproken.

Dit volgen de deelnemers thuis via www.lebuinuskerk.nl of www.kerkdienstgemist.nl. Daarna gaat ieder vanuit eigen huis de wandeling lopen via een zelfgekozen parcours van 50 minuten (zo’n 3,5 km. Maar je kunt eventueel ook meedoen in de tuin of zelfs zittend op je stoel in huis) Na afloop kunnen de deelnemers elkaar digitaal ontmoeten om 17.15 uur en ervaringenuitwisselen. Wie zich opgeeft krijgt een link waarmee zaterdag 13 maart de muzikale pelgrimage gedownload kan worden en een zoomlink voor het nagesprek. Wat je verder nodig hebt is oortje of koptelefoon.

Opgave via ds.dezwart@Lebuinuskerk.nl tot vrijdag 12 maart. Er is plek voor 40 deelnemers. Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden