Virtuele Vrijdenkers Meeting vanuit Deventer

Virtuele Vrijdenkers Meeting vanuit Deventer

Deventer - Op zondag 14 februari is de eerste Virtuele Vrijdenkers Meeting (VVM) gehouden over de komende verkiezingen. De tweede meeting komt er al weer aan.

Op zondagmiddag 14 maart ’21 vindt er een interactief interview plaats met Theo Bruyns. Hij zal ingaan op zijn ervaringen van het rechtsproces tegen de katholieke kerk: Aanklacht: De rooms-katholieke kerk is een misdadige organisatie. In 2019 startte Theo Bruyns een justitieel proces om de rooms-katholieke kerk als criminele organisatie te vervolgen.

De Nederlandse justitie durft het niet aan om het RKK-instituut te vervolgen. Hoe heilig wordt de kerk met deze gevolgtrekking gemaakt? De hele clerus die deze misstanden stelselmatig onder het tapijt hebben geschoven en het klein hebben gemaakt komen hiermee weg. Wil je meer weten over het proces van Theo Bruyns geef je dan op om zondagmiddag 14 maart ’21 deel te nemen aan het online interactieve interview.

De opzet van de Virtuele Vrijdenkers Meeting is overeenkomstig het gebruikelijke fysieke formaat. Dit keer beginnen we met een uitgebreid interactief interview om de betrokkenheid vanaf het begin met elkaar invulling te geven. Daarbij maken we gebruik van de chat om vragen tijdens het interview in te brengen. Na een korte break om wat drinken en hapjes te pakken gaan we verder. Het tweede gedeelte zal meer de vorm van een discussie hebben. Dan kunnen er ook stellingen ingebracht worden. Een gespreksleider zal het interactieve discussiegedeelte modereren. Als je zondagmiddag 14 maart ’21 om 14:00 uur wilt deelnemen vragen we je om je aan te melden via de volgende link: https://forms.gle/UvoqTrtGzCiF236j7

Op de dag voorafgaand aan de Virtuele Vrijdenkers Meeting (zaterdag 13 maart ’21) ontvang je een link in je e-mailbox waarmee je toegang krijgt tot de Virtuele Vrijdenkers Meeting. Op de maandelijkse Virtuele Vrijdenkers Meeting heb je de kans om je kennis te vergroten op een prettige en ongedwongen manier. Na de lezing is er voldoende ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en over het onderwerp te discussiëren en je blik te verruimen. Iedereen is welkom om virtueel aanwezig te zijn. Noteer ook al vast de komende zondagmiddagen voor 2021; 11 april, 16 mei (i.v.m. meivakantie), 13 juni, 11 juli 2021. Kijk voor de onderwerpen en sprekers op de webpagina van de Virtuele Vrijdenkers Meeting: http://asp-politiek.nl/virtuele-vrijdenkers-meeting/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden