Vereniging TalentPlus zoekt nieuwe leden

Vereniging TalentPlus zoekt nieuwe leden

Deventer - Ben jij 45-plus en ongewild werkzoekend? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn TalentPlus, een vereniging die als doel heeft om werkzoekende professionals met HBO/WO werk- en denkniveau te ondersteunen bij het vinden van passend werk, of bij het starten van een eigen onderneming.

De leden van TalentPlus hebben wekelijks in groepsverband online contact met elkaar met als uitgangspunt “voor leden, door leden”. Hierbij maken we gebruik van de kennis en ervaring die in ruime mate aanwezig is, aangevuld met bijdragen van professionals en adviseurs. Deze succesvolle aanpak resulteert in een voortdurend verloop, waardoor we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe instroom. TalentPlus is georganiseerd in regionale afdelingen, in dit geval Steden4kant Zutphen-Deventer-Apeldoorn-Harderwijk.

Kijk voor meer informatie op www.talentplus.nl. Ook voor werkgevers kan dit een interessante bron zijn, wanneer u op zoek bent naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Mocht je, net als wij, ervaren hebben dat solliciteren nu meer moeite kost dan vroeger, meld je dan aan voor een online kennismakingsbijeenkomst bij apeldoorn@talentplus.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden