Leprawinkel gaat half april - op afspraak - weer open

Leprawinkel gaat half april - op afspraak - weer open

Deventer - Op donderdag 15 april van 12 tot 14 uur en op zaterdag 17 april van 9 tot 12 uur gaat de Leprawinkel weer open, maar uitsluitend op telefonische afspraak vooraf.

Daarvoor kan men via 06 – 20064446 een afspraak maken voor een bezoek van 1 persoon voor 45 minuten aan de winkel. Per tijdslot zijn maximaal 10 personen welkom. Als men een tijdstip gereserveerd heeft, kan men zich kort voor de afgesproken tijd melden bij de ingang van de Leprawinkel aan de achterzijde.

De Deventer ’Leprawinkel’ - waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen - is aan de Smedenstraat 252 gelegen. Vanwege de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers is besloten de in- en uitgang tijdelijk te verplaatsen naar de achterzijde van het pand aan Het Perck.

Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden