<p>Doe je mee aan Kootjes Kraskaart en kras je drie dezelfde afbeeldingen? Dan heb je prijs!</p>

Doe je mee aan Kootjes Kraskaart en kras je drie dezelfde afbeeldingen? Dan heb je prijs!

(Foto: )

Win krasse prijzen met Kootjes Kraskaart!

Deventer - Ben jij een game- en spelletjesfanaat? Betreed dan het digitale speelveld door mee te doen aan de Eagles Games. Afgelopen zondag is de vijfde Eagles Game van dit jaar gelanceerd: Kootjes Kraskaart!

Tot en met zaterdag 24 april kun je krassen om kans te maken op mooie prijzen. Kras jij drie dezelfde foto’s van Kootje, het Eagles-dekbed, het Deventer spel of het logo van Young Eagles? Dan heb je prijs! Na het krassen kom je er gelijk achter welke prijs jij hebt gewonnen.

Honderden Eagles-kenners, gamefanaten en spelletjesliefhebbers deden sinds eind januari mee aan verschillende Eagles Games in een poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes (Eagles Memory), het raden wie of wat op de foto’s stond (Guess the Picture) en het koppelen van de juiste Eagles-clublogo’s aan de juiste tijdsvakken (Logo Logica). Tijdens de vorige (drop)game was het de bedoeling om zoveel mogelijk euro’s en Rabobank-logo’s te vangen en gele en rode kaarten te vermijden. Heb jij de afgelopen maanden meegedaan aan de Eagles Games via de website, Instagram-, Facebook- of Twitter-pagina van Go Ahead Eagles? Misschien is het je dan wel gelukt om te winnen van je familie of vrienden. Of misschien was je wel een van de prijswinnaars. Zo niet, blijf dan vooral meespelen, want de komende tijd komen er meer Eagles Games aan!

Wist je dat Go Ahead Eagles ook een eigen kids- en juniorclub – Young Eagles – heeft die ‘in real life’ allemaal spelletjes en activiteiten organiseert voor jeugdige fans? Young Eagles kent drie leeftijdsgroepen: Kowet Kuikens (0 tot en met 6 jaar), Kootjes (7 tot en met 11 jaar) en Harly’s (12 tot en met 16 jaar). Luuk Brouwers is de aanvoerder van de Kowet Kuikens, Jay Idzes is Kootjes-captain en Sam Beukema is de trotse vaandeldrager van de Harly’s. Het lidmaatschap van Young Eagles bedraagt slechts € 15,-. Leden van Young Eagles kunnen hiervoor een heel seizoen meedoen aan verschillende activiteiten (zie ga-eagles.nl/youngeagles). Aanmelden voor Young Eagles kan door een e-mail te sturen naar: youngeagles@ga-eagles.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden