Zonnebloem regio Deventer staat (weer) in de startblokken

Deventer - De evenementen wereld start weer met activiteiten, de inentingen zijn volop bezig en over niet al te lange tijd kan de Zonnebloem weer meer - en grootschaliger activiteiten en uitstapjes gaan organiseren voor haar deelnemers.

Om dit te kunnen realiseren zijn we voor de regio Deventer op zoek naar vrijwilligers. Mensen die er voldoening uit halen om dit te ondersteunen en voor de doelgroep te realiseren. Niet iedereen hoeft alles te kunnen maar we maken graag gebruik van je talenten! Beschik je over één van onderstaande vaardigheden schroom dan niet en neem contact met ons op.

Ben je niet bang om de leiding te nemen?

Vind je cijfers leuk en heb je daar niet altijd de zakjapanner voor nodig?

Organiseer jij altijd de feestjes binnen de familie?

Ben je handig met administratie en heb je vlugge tikvingers?

Wij zijn een enthousiaste club van 4 mensen die ondersteuning biedt aan de 11 afdelingen van de Zonnebloem en zijn behulpzaam bij de organisatie van grotere afdeling-overstijgende activiteiten.

Graag willen we jou daarbij betrekken zodat onze afdelingen en hun deelnemers kunnen genieten van diverse activiteiten in Deventer en daarbuiten.

Informatie afdelingen

De Zonnebloem regio Deventer bestaat uit 11 afdelingen; 8 in de dorpen en 3 in de stad Deventer.

Dit zijn de afdeling Bathmen, Broekland, Diepenveen, Heeten, Nieuw-Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe, Schalkhaar en Deventer Noord, Oost en Zuid. Deze 11 afdelingen, met ruim 300 vrijwilligers organiseren in hun gebied huisbezoeken en activiteiten voor ongeveer 900 deelnemers.

Op regionaal niveau worden, te samen met de 11 afdelingen, grotere activiteiten georganiseerd zoals bv. vakanties, dagjes uit met rolstoelbussen, een boottocht, de ziekendag, een Wintermiddag in februari en een Amusementsmiddag in oktober. Deelnemers verheugen zich daar op en genieten daarvan!

De Zonnebloem organiseert dit alles voor mensen met een lichamelijke beperking.

Op de landelijke website; www.zonnebloem.nl is uiteraard veel informatie beschikbaar.

Contactgegevens de Zonnebloem Regio Deventer

Telefoon : 06 - 587 66 445 / 06-462 68 907 of bij voorkeur per mail: zonnebloem.regiodeventer@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden