Foto:

Wil jij een gezin tijdelijk bijstaan…?

Deventer - Vrijwilliger worden, lijkt jou dat wat? Waar voel je je lekker bij? Waar kun je van betekenis zijn? Humanitas Home-Start is op zoek naar vrijwilligers die eenmaal per week een gezin of ouder willen ondersteunen.

Je staat op voet van gelijkheid en biedt een luisterend oor. Even meekijken, praktisch helpen kan een verademing zijn als het bij het gezin tijdelijk knelt. Bijvoorbeeld: Vragen over de opvoeding; samen structuur brengen in de dag; het netwerk vergroten; hulp bij de verzorging van de kinderen; stimuleren van taal, spel en plezier. Ongeacht nationaliteit of achtergrond ben je van harte welkom! Na een eerste kennismaking krijg je een korte curus én professionele ondersteuning.

Ook zijn we op zoek naar Steungezinnen. Wil jij een dagdeel per week een kind bij jou thuis opvangen? Zodat de ouders en kind even op adem kunnen komen. Verandering van omgeving, een plek waar hij of zij zich welkom voelt en onbevangen positieve aandacht krijgt. Heb jij ruimte in jouw hart en in je huis? En wil je onderzoeken of het iets voor jou is? Neem contact op. We kijken stap voor stap of we tot een match kunnen komen. Het is altijd maatwerk. Alleenstaanden en stellen met of zonder eigen kinderen en huisdieren, je bent welkom! Alle vrijwillige ondersteuning geldt voor gezinnen met kinderen t/m 14 jaar. www.humanitas.nl

 homestart.deventer@humanitas.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden