Leesdate met Rinske Hillen bij Bibliotheek Deventer

Deventer - Zondag 13 juni is schrijfster Rinske Hillen te gast op de maandelijkse Leesdate. Zij gaat van 15 tot 16 uur in gesprek met lezers van haar boek ‘Houtrot’ en met andere belangstellenden.

Hillen is de vijfde auteur op rij die op onze uitnodiging lezersvragen beantwoordt. Onder anderen Lize Spit en Splinter Chabot gingen haar in de lente voor. U bent van harte welkom om mee te praten of, als u nog aan het boek beginnen wil, te luisteren.

In ‘Houtrot’ komt het fundament onder een redelijk geordende familie op losse schroeven te staan. “Het gedroomde debuut dat door het kleine verhaal veel losmaakt bij eenieder die het leest”, werd erover gezegd. “Ze haalt naar boven waar de lezer even over na moet denken: jaloezie, familiegeheimen, eigenwaarde en gezichtsverlies.” In 2018 verdiende Hillen met haar boek de ANV Debutantenprijs. Opvolger ‘Mannenmaal’ verschijnt in de herfst.

Meedoen aan de online-bijeenkomst is gratis - ook voor niet-leden - en kan door aanmelding op onze website: https://www.bibliotheekdeventer.nl/actueel/agenda/1979-leesdate-met-rinske-hillen

 U mag zelfstandig aansluiten maar natuurlijk ook als leesclub inschakelen. ‘Houtrot’ is beschikbaar als e-book in onze online-bibliotheek: https://www.onlinebibliotheek.nl/catalogus/412773481/houtrot-rinske-hillen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden