Logo deventerpost.nl

Noaber Borrel bij Pixelpanters

DEVENTER - Vrijdag 30 juni vindt de Noaber Borrel plaats, een kennismaking voor lokale bedrijven rondom het bedrijf Pixelpanters aan de Zutphenseweg. De borrel start om 15.00 uur en biedt gelegenheid om bij een hapje en een drankje nieuwe zakelijke contacten te leggen en bedrijfskansen te ontdekken.

"Tjonge, ik wist niet dat zo'n mooi bedrijf pal naast ons zat!" Dat krijgen medewerkers van Pixelpanters, specialist in film, web en print, vaak te horen. "Het komt regelmatig voor," stelt Albert Bakhuis, teamleider van Pixelpanters, "dat mensen van bedrijven op een steenworp afstand nooit van elkaar hebben gehoord. Zij weten dus ook niet welk profijt ze van elkaar zouden kunnen hebben. Vandaar: de Noaber Borrel."

Vanuit de gedachte van 'noaberschap', het streekbegrip voor burenhulp, vonden medewerkers van Pixelpanters dat het hoog tijd werd om hun buren uit te nodigen. Meermaals bleek, ook aan andere bedrijven, dat aantrekkelijke opdrachten waren uitbesteed in Amersfoort of Zwolle, terwijl de 'noabers' dat ook uitstekend hadden gekund. Bakhuis: "Er is veel meerwaarde te behalen door bedrijven in de buurt in te schakelen. En dat gaat een stuk makkelijker, als je elkaar al kent."

Anderen verder helpen, ook in bedrijvigheid is daarom de leidende gedachte voor de Noaber Borrel, die laagdrempelig is. De borrel kan dienen om het ijs te breken, een eerste aanzet te geven en het startsignaal voor het uitbreiden van de kennissen en vrienden onder de lokale bedrijven en organisaties. Op zijn beurt kan dat weer leiden tot burenhulp, opdrachten of samenwerking en, wie weet, een bedrijf zelfs een enorme boost geven.

Kortom, voor een vrijblijvende kennismakingsborrel zijn medewerkers van alle bedrijven rondom Pixelpanters aan de Zutphenseweg 33 te Deventer uitgenodigd op vrijdagmiddag 15.00 uur. Pixelpanters verwelkomt graag alle geïnteresseerden en aanmelden kan via www.noaberborrel.nl. Op de borrel vindt u niet alleen uit wat Pixelpanters precies doet, maar ook tal van aangrenzende bedrijven. Iedereen kan er zijn of haar voordeel mee doen: samenkomen kan leiden tot samenwerken.

Reageer als eerste
Meer berichten