Logo deventerpost.nl


Tjerk Willemink wint KLM-vliegtickets


 
BATHMEN - 45.000 scholieren deden vrijdag mee aan de Geslaagde Actie van KLM. Voor Tjerk Willemink was de actie zeker geslaagd want hij won twee vliegtickets.  

Ook op 14 andere plaatsen ging de vlag uit bij scholieren die vliegtickets naar een Europese KLM bestemming naar keuze wonnen. Meedoen aan de actie was eenvoudig: eindexamenkandidaten konden vanaf 2 juni op een speciale website alvast virtueel hun vlag en schooltas uithangen en moesten, nadat zij op 14 of 15 juni te horen hadden gekregen of zij ook echt geslaagd waren, hun schooltas en vlag uithangen bij het opgegeven adres. Vanmorgen vroeg trok een team van KLM door het land om de schooltassen van 15 willekeurig gekozen winnaars te vullen met twee vliegtickets. 
Tjerk was geslaagd én had zijn schooltas aan de vlaggenmast gehangen. Dit leverde hem twee tickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze op. 
Van het vullen van de schooltassen en van de reactie van de winnaars is een film gemaakt die hier te zien is: https://www.youtube.com/watch?v=01a63nPow3k

Reageer als eerste
Meer berichten