Logo deventerpost.nl


RIP Legends Festival herdenkt in de Hip

DEVENTER - De lijst van Deventer Doet! The R.I.P. Legends Festival in De Hip blijft onverminderd lang.

Na goed bezochte edities van Deventer Doet! The R.I.P Legends met tributes aan overleden legendarische artiesten zoals; Amy Winehouse, Bowie, Phil Lynott van Thin Lizzy, Herman Brood, Prince en Michael Jackson, is zondag 25 juni de afsluiting met een Grand Finale.

,,Voorgaande jaren sloten we het seizoen af met een tribute aan een legendarisch Festival; zoals in 2015 Woodstock en vorigjaar Live Aid 85'. Dit Jaar dus The R.I.P. Legends Festival op twee podia in De Hip. Muzikanten en bands en samengestelde Deventer bands bemannen de bühne en brengen vol passie hulde aan overleden legendarische artiesten die de revue dit seizoen nog niet zijn gepasseerd", vertelt organisator Raf Netuno.

Tot één van de uitverkoren, overleden sterren behoort Chris Cornell. Chris Cornell overleed in de nacht van 17 op 18 mei 2017 op 52-jarige leeftijd in Detroit, nadat hij op de avond van 17 mei met Soundgarden een concert had gegeven in die stad. Andere grote namen zijn: The Allman Brothers, Johnny Cash, Jeff Buckley Gary Moore en een Tribute aan overleden Ska artiesten. De optredens zullen ondersteund worden met videobeelden op een groot scherm.

De toegang is gratis. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Hip, Brink 21

Reageer als eerste
Meer berichten