Logo deventerpost.nl

Theatervoorstelling 'Out of the Blues' maakt depressie bespreekbaar

Deventer - Mindfit, Vriendendiensten Deventer en Wijkwinkel Deventer organiseren op woensdag 25 oktober de muzikale voorstelling 'Out of the Blues' over de kwetsbaarheid van geluk en de impact van depressie. De voorstelling is in zalencentrum de Horst, Kerkstraat 5 in Deventer aanvang 19.30 uur.

'Als je maar gelukkig bent.' Maar wat als dat niet zo is. Als je nergens meer zin in hebt, het leven zwaar is en je stemming somber? Wat als het 's ochtends opstaan je moeite kost, je niet meer geniet van de zon op je gezicht en de goedbedoelde adviezen van de mensen uit je omgeving niet werken? Theatergroep Bint onderzoekt in deze voorstelling wat het is om een depressie te krijgen. Out of the Blues is gebaseerd op ervaringsverhalen.

Na deze voorstelling is een nagesprek waarbij het publiek met elkaar in gesprek kan gaan. Aan de hand van stellingen en vragen word je uitgedaagd stelling te nemen over je eigen (on)geluks-beleving. Het gesprek wordt begeleid door de theatergroep en door professionals van Mindfit en Vriendendiensten.

Aanmelden is dringend gewenst i.v.m. de zaalcapaciteit. Dat kan via: http://bit.ly/aanmeldenOutoftheBlues of wijkwinkel@obdeventer.nl

Wat, waar en wanneer
Theatervoorstelling 'Out of het Blues' door theatergroep Bint
Zalencentrum de Horst, Kerkstraat 5, 7412 XM Deventer
Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur
Entree: € 5,00 (aan de zaal) GEEN PIN
Informatie: www.wijkwinkedeventer.nl /Agenda/25 oktober

Meer berichten


Shopbox