Logo deventerpost.nl

Fietsen op zondag

Deventer - Op zondagochtend 29 oktober vanaf 11.00 uur organiseert De Deventer Dagsociëteit een gezellige en ook leerzame fietstocht.

Als u denkt, ik heb alle bospaden nu wel gezien, ik wil ook eens wat anders: dat kan! We gaan al fietsend op onderzoek uit. Er is in onze grote stad en omgeving genoeg te bekijken en ontdekken. Natuurlijk gaan we zijpaadjes in en gaan we de mogelijkheid aan te leggen voor een kopje koffie, niet uit de weg.


Fiets mee en beleef iets. Gerda de Jong gaat met ons op onderzoek uit. Heeft er iets in het nieuws gestaan dat de moeite van bekijken waard is, dan wordt de betreffende locatie zo mogelijk in de route opgenomen. De tochten gaan dus niet alleen door de natuur, maar ook gewoon door de stad. We fietsen tussen de 20km en 25km. En bij slecht weer wordt er samen een alternatief bedacht.


Het enige dat u mee moet nemen is uw goede humeur, uw fiets en een paar stevige schoenen. We verzamelen om 11.00 uur bij de Jumbo op het Boreelseplein. Om u aan te melden kunt u terecht bij mevr. G. de Jong. Emailadres ; info@deventerdagsocieteit of via telefoonnummer 06 57 82 16 78 . Er zijn geen kosten aan verbonden maar een vrijwillige gift wordt gewaardeerd.

Meer berichten


Shopbox