Logo deventerpost.nl


Claudia Roden aan de stoof in Bouwkunde

Deventer - Boekenstad Deventer is op zondag 19 november het decor voor de Middag van het Kookboek.

In het kader van de Kookboeken 7daagse gaan Garrelt Verhoeven (Deventer Verhaal) en Jonah Freud (De Kookboekhandel) deze middag in gesprek met gasten uit de wereld van het oude en moderne kookboek. Naast grande-dame Claudia Roden (BBC) geven ook Yvette van Boven (Koken met Van Boven), Danny Jansen (24Kitchen), Nadia Zerouali (24Kitchen) en Janneke Vreugdenhil (NRC Handelsblad) acte de présence in Theater Bouwkunde. Tijdens deze bijzondere boekensalon serveert Restaurant Bouwkunde een hapje en kunnen bezoekers hun boeken laten signeren door de aanwezige auteurs. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er aansluitend een 3-gangen diner geserveerd geïnspireerd op de recepten van de kookboekenauteurs.

De middag wordt geleid door Jonah Freud en Garrelt Verhoeven. Jonah Freud is eigenaar van de Kookboekhandel in Amsterdam en werkt als culinair journalist voor onder meer het Parool. Garrelt Verhoeven is voorzitter van de Stichting Gastronomische Bibliotheek Amsterdam en jurylid van de Johannes van Damprijs en in Deventer bekend als directeur van Deventer Verhaal. Boekhandel Praamstra is deze middag aanwezig met kookboeken.

Start is om 15.00 uur in Theater Bouwkunde. Aansluitend serveert Restaurant Bouwkunde vanaf 19.00 uur ‘Het Claudia Roden Diner’. Kaarten voor de Middag van het Kookboek kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via Theater-Restaurant Bouwkunde. Het 3-gangen diner kost € 47,50 exclusief drankjes en inclusief toegang tot de Middag van het Kookboek. Het diner is een aanschuifdiner bij elkaar aan tafel, het restaurant is exclusief geopend voor de bezoekers van de boekensalon. Er zijn slechts 60 plaatsen voor het diner. Meer informatie via http://bit.ly/Middag-van-het-Kookboek

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox