Logo deventerpost.nl

Inspirerende stilte bij ZiNiZ

Deventer - Op de inspiratiemiddag rondom het thema stilte op zaterdag 18 november neemt Veronika Simonett je mee met het onderdeel stemexpressie. Hierbij verbindt je innerlijke beweging met klank. Je eigen, unieke klank ontstaat vanzelf: een samenspel van adem, klank en stilte. Het openen van je innerlijke ruimte, het spontaan laten ontstaan van wat klinkt geeft je vrijheid. Het creëert rust en geeft energie. Veronika heeft haar eigen methode ontwikkeld, geïnspireerd op de Methode Lichtenberg, Natuur-Jodel en Psychotonik. Zie ook: www.klankverbinding.nl

Daarna nemen Astrid Zuurveen-van der Maden en Marion Flims je mee in de helende en ontspannende klanken van de Tibetaanse klankschalen. Op de natuurtonen van de schalen is heel goed te mediteren. En dus heel mooi om je de stilte mee in te nemen. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit vocht/water. Klankschalen veroorzaken een trilling die direct effect heeft op ons lichaam. De werking ervan is helend en ontspannend.
Voor meer informatie over Astrid zie: www.astridzuurveen.nl.

Vanuit de ontspanning wordt contact gemaakt met onze diepste verlangens door middel van schrijfoefeningen intuïtief schrijven door Marion. Door het schrijven geef je als het ware een stem aan de stilte.
Meer informatie over Marion, zie www.zinizdeventer.nl onder het kopje schrijfworkshops.
Daarna volgt de gezamelijke afsluiting 0nder leiding van Veronika met een passend lied.

Locatie: ZiNiZ, Achter de Broederen 8. Tijd: van 13.30 tot 16.30/17.00 uur, prijs: 45,- euro
Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

Meer berichten

Shopbox