Logo deventerpost.nl

Deventer verkoopt één van de laatste kavels Hunneperkade

Deventer - De gemeente en Bronsvast Projecten hebben  de contracten ondertekend voor verkoop van het kavel aan de Hunneperkade. Het gaat om een kavel van 4.200 m2 op de hoek van de Hunneperkade en Kamperstraat.

De verkoop van de ruimteboxen is al eerder gestart. Op dit moment is 70% van deze werk- en opslagplekken verkocht of verhuurd. De boxen zijn zowel geschikt voor de zakelijke als particuliere markt. Het terrein achter de ruimteboxen is afgesloten met een hekwerk  en voorzien van camerabewaking. De ruimteboxen liggen  op loopafstand van het centrum.  Ook over de invulling van de voorzijde zijn inmiddels gesprekken met partijen. Industriële uitstraling, strakke lijnen, hoge ruimten en stoere materialen typeren het ontwerp van deze  e ontwikkeling. 

'Buro Duck uit Deventer heeft een hedendaags plan ontwikkeld op deze zichtlocatie,' zegt Joost Bronsvoord van Bronsvast Projecten.  'Zo ontstaat een fraaie entree naar de stad. In januari starten we met de bouwwerkzaamheden.'


De vergunning voor de ruimteboxen en naastgelegen bedrijfsunits is inmiddels afgegeven.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Rodenburg Bedrijfsmakelaars en Bronsvoord Makelaars.

Meer berichten

Shopbox