Reizen met het OV gemakkelijker en goedkoper

Deventer - Het openbaar vervoer is er voor iedereen. Dan moet het ook voor iedereen goed toegankelijk zijn. Mede dankzij de inzet van OV-ambassadeurs en de recente introductie van nieuwe abonnementen in Gelderland, Overijssel en Flevoland reizen inwoners gemakkelijk met het OV.

De nieuwe abonnementen sluiten goed aan op de wensen van reizigers. Annet (67) uit Kampen past regelmatig op bij haar kleinkinderen in Zwolle. "Met mijn Dal Voordeel Oost abonnement reis ik heel voordelig. Een keer in de maand op pad en ik heb de kosten van het abonnement er al uit. Nu ga ik er steeds vaker zelf op uit en ben ik heel flexibel."

OV-ambassadeurs helpen senioren op weg
OV-ambassadeurs zijn senioren met een passie voor het openbaar vervoer. De OV-ambassadeurs geven vrijwillig uitleg over de aanschaf en het reizen met de OV-chipkaart en abonnementen. Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals informatiebijeenkomsten, inloopspreekuren en proefreisjes. Zo helpen ze senioren letterlijk over de drempel om het OV te ervaren. Meer informatie is te vinden op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer informatie
Op www.ervaarhetov.nl staat uitleg over passende abonnementen en diverse vervoersbewijzen en
hoe deze producten aangeschaft kunnen worden.

Meer berichten