Dansen met Clarissa

Deventer - Nia dans is een bewegingsprogramma dat fitness en lekker in je vel zitten op een unieke en leuke manier samenbrengt. Het uitgangspunt van Nia is met plezier bewegen en je conditie verbeteren zonder de prestatiedrang van de sportschool.

Het doel is gezondheid te creëren voor je lichaam en geest. In een les van een uur ervaar je de speelsheid en expressie van jazz en moderne dans, de kracht en precisie van oosterse vechtkunsten: tai chi, tae kwon do en aikido en een vleugje mindfullness en yoga. Nia is voor iedereen: jong en oud, flinker of slank, met en zonder dans- of fitnesservaring. In de les worden drie intensiteitsniveaus aangeboden.

Jij kiest jouw eigen niveau passend bij jouw mogelijkheden en behoefte en je kan daarin voortdurend variëren. Dit geeft mensen van alle fitheidsniveaus de mogelijkheid van de les te kunnen genieten. Want plezier en genieten staan voorop! Nia biedt een mooie balans tussen inspanning en ontspanning, vorm en vrijheid. Het is een echte beleving op inspirerende en afwisselende muziek. Nia prikkelt je zintuigen, draagt bij aan jouw conditie en verbindt lichaam en geest.

Er is Nia les op donderdag 19.00-20.00 uur en vrijdag 09.00-10.00 uur in de danszaal van het Kunstcircuit, Keizerstraat 70. Wil je lekker met je lijf bezig zijn en de energie weer voelen stromen? Een proefles is gratis. Aanmelden: www.dansmetclarissa.com

Meer berichten