Gratis infoavond: de invloed van dyslexie op leren

Deventer - Berkel-B bestaat bijna 30 jaar en heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van dyslexie en aangrenzende problematiek. Wij verzorgen wekelijks dyslexiebehandelingen op scholen in heel Gelderland en Overijssel. Daarnaast bieden wij behandelingen op het gebied van Dyscalculie, Beter Leren en Gevoel & Gedrag.

Berkel-B is een toonaangevende aanbieder van dyslexiezorg in Nederland. De inhoud van onze behandelingen ontwikkelen we samen met de Universiteit Nijmegen. Harold Bekkering, hoogleraar sociaal-cognitieve neurowetenschappen en auteur van het boek "De Lerende Mens", is onze adviseur. Samen ontwikkelen we onze wetenschappelijke visie en innoveren wij continue onze behandelingen. Als toonaangevende aanbieder van dyslexiezorg heeft Berkel-B zitting in de adviesraad van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Daarnaast zijn wij al jarenlang in het bezit van het Keurmerk Dyslexie en gecertificeerd voor de ISO.

Wij behandelen kinderen in de gemeente Deventer en hebben sinds kort een nieuwe locatie aan de Binnensingel 6 bij onze partner Logopedie Direct. Sinds 1 januari is er een nieuwe toegangsroute om in aanmerking te komen voor vergoede dyslexiezorg in de gemeente Deventer. Deze route is bekend bij de leerkrachten van uw school. Deze ontwikkeling maakt dat wij u en uw kinderen snel, in de buurt én daadkrachtig kunnen helpen bij problemen met lezen, spellen en dyslexie.

Kom naar de gratis infoavond!
Wij hebben voor u een inspirerend programma samengesteld over de invloed van leesproblemen (dyslexie) op leren. Wat merken kinderen met dyslexie er zelf van? Waar lopen zij tegenaan en wat zijn juist de sterke kanten? En speelt intelligentie een rol bij het ontstaan van dyslexie? Wij staan deze avond daarnaast klaar voor uw vragen en gaan graag met u in gesprek!

Datum: dinsdag 20 februari
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Kei 13, Wezenland 582 te Deventer
De toegang is gratis! Aanmelden vooraf verplicht via www.gwoonslim.nl

Meer berichten