Zang & Danstheater Apropos treedt op tijdens Deventer Open Podium 2018

Deventer - Op zondag 4 maart 2018 geeft Zang & Danstheater Apropos om 16.00 uur een spetterend optreden tijdens het Deventer Open Podium 2018. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in de Deventer Schouwburg en is vrij toegankelijk. Apropos treedt op in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

Tijdens dit optreden licht Apropos een klein stukje van sluier op, van de show die zij in juni 2018 op de planken zetten; RE?US Clowns, kliekjes en kardinale zondes. Wij nodigen het publiek uit in een grote circustent voor een wervelende voorstelling met diverse bijzondere circusacts. Dan neemt de avond een onverwachte wending….

De aanwezige inspecteur neemt het publiek mee door de avond op zoek naar het antwoord op de vraag: "Wie is in staat om een ernstige zonde te begaan?" Bent u nu benieuwd hoe dit afloopt kunt u onze show in zijn volledigheid zien op 9 en 10 juni 2018 op het festivalterrein De Kuip te Colmschate. U kunt alvast uw kaarten hiervoor reserveren tijdens het Meet & Greet moment in de
Deventer Schouwburg tijdens Deventer Open Podium.


Voor meer informatie verwijzen u naar onze website www.apropos-online.nl of onze facebookpagina: zangendanstheaterApropos.

Meer berichten