Haal de lente in huis en steun Scouting James Lovell

Bathmen - Zaterdag 17 maart vindt de jaarlijkse violenactie van Scouting James Lovell plaats op de Brink en in het dorp. 

Dit jaar al voor de 27e keer! Bathmen is er inmiddels wel aan gewend; de Scouts van James Lovell komen weer met de kleurrijke viooltjes langs de deur. Men koopt al tien stuks voor zes euro of een hele bak vol (18 stuks) voor negen euro. De opbrengst van de violenactie zal dit jaar specifiek worden gebruikt voor renovatie van de kampvuurkuil. Om 10.00 uur start de verkoop. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete kleur er nog tussen staat? Kom dan naar de Brink.

,,Zoals u hierboven heeft gelezen gaan wij dit jaar onze kampvuurkuil renoveren. Inmiddels hebben wij al een start gemaakt door de oude kampvuurkuil te slopen en de locatie bouwrijp te maken voor de nieuwe kampvuurkuil. Tijdens NL Doet proberen wij tevens hier met vrijwilligers aan te werken, naast de andere lopende projecten. Wilt u als bedrijf of als individu ons ondersteunen in materiaal, gelden of arbeid tijdens NL Doet (10 maart a.s.) of op een ander moment neemt u dan snel contact op (contact@w175.nl)", aldus de organisatie.

www.jameslovell.nl

Meer berichten