Bazar Daniel de brouwerschool

WILP- Op zondag 8 april organiseert de Daniël de Brouwerschool haar jaarlijkse Bazar. Van 12.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom op onze school. Het is altijd een gezellige middag, waarbij er voor iedereen wat te doen is.

De kinderen kunnen meedoen met allerlei kinderspellen. U kunt een kijkje nemen op de rommelmarkt en bij de altijd populaire bloemenstand. Ook dit jaar kunt u meedoen met het Rad van Avontuur en de Bingo. De inwendige mens wordt niet vergeten want er wordt een restaurant ingericht; er komt een ambachtelijke ijskraam en een stand met Vietnamese loempia’s. De opbrengst van de Bazar wordt dit jaar besteed aan een elektrische bolderkar en relaxbankjes voor om de bomen op ons schoolplein………… u komt toch ook?

De Daniël de Brouwerschool is een Katholieke school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen en staat op het landgoed De Lathmer van Stichting Zozijn in Wilp. Dagelijks komen ruim 210 leerlingen van 4 – 20 jaar vanuit 7 omliggende gemeenten, naar hun school midden in de Stedendriehoek. Website: www.danieldebrouwerschool.nl

Meer berichten