Kleedjesmarkt Epse

Epse - Op vrijdag 20 april is het zover dan houdt de JvdHoevenschool in Epse haar jaarlijkse kleedjesmarkt. De markt is er voor iedereen, er is van alles te vinden en te doen. Voor inwoners van Epse en omstreken een ideale manier om kennis te maken en te beleven wat Epse te bieden heeft.

De leerlingen zullen op de kleedjesmarkt niet alleen hun spulletjes te koop aanbieden op hun kleedjes maar ook zorgen voor spelletjes, optredens en vertier. Daarnaast zullen verschillende lokale verenigingen, organisaties en creatieve ondernemers hun waren of diensten uitstallen. Samen met de Speeltuinvereniging wordt een buitenspeelmiddag georganiseerd met leuke activiteiten. De JvdHoevenschool en Kinderdagverblijf Het Boshoekje zijn prominent aanwezig zodat belangstellenden terecht kunnen voor informatie. Verder zullen diverse lokale creatieve ondernemers hun waren uitstallen.

Hiermee wil de JvdHoevenschool, geheel in de gedachte van de Koningsspelen, bijdragen aan een gezonde, actieve en verbonden samenleving.

Het belooft een mooie, gezellige en verrassende middag te worden voor jong en oud. Kom dus 20 April van 14:00 tot 17:00uur naar het schoolplein in Epse om te snuffelen, te ontdekken en te ontspannen.

Mocht u interesse hebben om zelf uw waren aan te bieden neem dan contact op met de Ouderenraad via mail jvdhoevenschool.or@gmail.com.

Meer berichten