Gregory Gorselink is de jonge Deventer rapper Gr3g. ,,Op dit moment ben ik bezig met liedjes schrijven en doe ik mee aan wedstrijden op allerlei plekken in Overijssel."
Gregory Gorselink is de jonge Deventer rapper Gr3g. ,,Op dit moment ben ik bezig met liedjes schrijven en doe ik mee aan wedstrijden op allerlei plekken in Overijssel."

Rapper Gr3g wil voorbeeld zijn voor jongeren

Deventer -Het Talent Ontwikkelingsfonds Deventer, TOF ondersteunt kinderen en jongeren uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Gregory is zo'n bijzonder talent. Hij heeft de ambitie om zijn talenten als rapper verder te ontwikkelen. Bij TOF draait het om kinderen en jongeren in Deventer die extra talentvol zijn op het gebied van kunst en cultuur. Dankzij actieve inzet van jongerenwerk van Raster en de steun van TOF kan Gregory een belangrijke stap verder zetten.

Gregory Gorselink is de jonge Deventer rapper Gr3g. ,,Op dit moment ben ik bezig met liedjes schrijven en doe ik mee aan wedstrijden op allerlei plekken in Overijssel. Voor die tijd trad ik veel op in Deventer, dankzij de inspanningen van Fabian Krijger, jongerenwerker." Gregory regelt dat nu allemaal zelf. ,,Ik stuur veel mailtjes naar poppodia. De cd die ik gemaakt heb, helpt goed bij de promotie van mijn optredens."

Vorig jaar trad hij op bij de TOF-bijeenkomst samen met rapper Virgil. ,,Nu ben ik bezig met de voorbereiding van een videoclip." Met een bijdrage van TOF kan hij deze clip realiseren. ,,Zo'n video gaat mij in een keer heel erg helpen! Ik speel de rapper en mijn neef speelt mij. Alles staat al op papier. De video komt dit voorjaar uit." Wim Sneller, jongerenwerker en videograaf heeft de opdracht aangenomen. ,,Híj kan echt alles!", zegt Gregory enthousiast.

Wat drijft jou bij het rappen? ,,Ik heb vroeger keuzes gemaakt die niet goed waren. Nu wil ik jongeren die naar de middelbare school gaan graag waarschuwen door mijn verhaal te doen. Dat is mijn doel. Ik heb een jonger zusje, ook voor haar wil ik een voorbeeld zijn. Op de basisschool was ik een probleemkind en op de middelbare school ging het echt mis. Dat ik mijn opleiding niet af mocht maken, lag aan mezelf."

Gregory is al vroeg begonnen met schrijven. ,,Vanaf mijn achtste schrijf ik al. Nu ben ik 18 en wil graag verder komen in het leven en geld verdienen met mijn muziek. Maar dan moet ik ook een beetje geluk hebben. Op dit moment volg ik een schildersopleiding in Zutphen. Die opleiding wil ik graag eerst afmaken."
Meer weten over TOF?

www.tofdeventer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden