Rommelmarkt rond de Bolwerksmolen

Deventer - Op zaterdag 5 mei wordt er in de schapenweide bij de Bolwerksmolen een gezellige rommelmarkt gehouden zoals men dat in voorgaande jaren deed 'in en om de Radboudkerk' aan de Twelloseweg in Deventer.

,,De kerk is gesloopt, maar van menige kant is gevraagd of de rommelmarkt nog doorgaat, want het was zo'n leuk en nuttig initiatief en een verrijking van het wijkgevoel. We gaan dit jaar dus een poging doen om dit in stand te houden", aldus John Vos. Het kerkinitiatief wordt nu dus een burgerinitiatief onder auspiciën van de stichting Don Bosco Deventer. Deze stichting doet projecten voor kwetsbare jongeren in Deventer en omgeving en werkt daarbij samen met andere (hulp)organisaties.

De opbrengst van de rommelmarkt gaat volledig naar het goede doel. Dit jaar is dat het jeugdwerk van Don Bosco Deventer en de strijd tegen kanker via het Alpe d'HuZes team van trainingsstudio F.R.I.S.

Heb je goed verkoopbare spulletjes voor de rommelmarkt, dan kun je die bij de Bolwerksmolen inleveren. Dat kan op vrijdag 4 mei de hele dag.
Lukt dat niet maar heb je wel spulletjes? Bel dan svp Betsy Oosterwegel 06 2324 2309 of mail rommelmarkt@donboscodeventer.nl.

De verkoop is zaterdag 5 mei van 10-12.30 uur.

Meer berichten