De paden op, de lanen in: tijd voor de Wandelvierdaagse

De Stichting Avondvierdaagse Deventer houdt dit jaar haar 74ste avondwandelvierdaagse. De organisatie hoopt ook dit jaar een groot aantal deelnemers te mogen begroeten, niet alleen de individuele wandelaars en leerlingen van de Deventer scholen, maar ook uit andere groepen van sportieve, educatieve en culturele verenigingen.

Deventer - De Avondvierdaagse Deventer wordt gehouden van 14 mei tot en met 17 mei. Op maandag t/m donderdag kunnen de individuele wandelaars starten om 18:30 uur.

Op de eerste avond (maandag 14 mei) is de start bij speeltuinvereniging "De Driehoek", Rielerweg 110. Op de tweede avond (dinsdag 15 mei) is de start bij Koninklijke UD, 't Schootsveld, David Wijnveldtweg 4. Op de derde avond (woensdag 16 mei) is de start bij het clubhuis FC RDC, Bredenhorst 183 en op de vierde avond (donderdag 17 mei) is de start bij buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16, Zutphenselaan 18. De intocht op 17 mei wordt een gezellige happening. De groepen starten om 19.00 uur bij Wijk 16 voor de intocht. De afstand van ruim 4,5 kilometer wordt gezamenlijk afgelegd en er is geen officiële rust. Een aantal muziekkorpsen begeleiden de wandelaars tijdens de intocht. Burgemeester Heidema zal de wandelaars op het Grote Kerkhof feestelijk onthalen.

Elke dag wordt er op de rustplaatsen weer muziek ten gehore gebracht. Kortom het wordt weer een gezellige, muzikale vierdaagse. Het is ook mogelijk 1,2 of 3 dagen te lopen. De zogenaamde avondtocht. Hiervoor is een dagmedaille beschikbaar.

Wandelaars kunnen zich inschrijven op het startbureau bij de startlocatie, deze is rond 18:00 uur geopend.
Telefonische of digitale aanmelding is (nog) niet mogelijk.

Wilt u meer weten over de Avondvierdaagse 2018 kijk dan op onze website www.deventeravond4daagse.jimdo.com of mail naar speeltuindriehoek@concepts.nl.

Meer berichten