Logo deventerpost.nl


Jeanette de Haas
Jeanette de Haas

Workshop Zelfbewust leren onderhandelen M/V

Deventer - Wat voor onderhandelaar ben jij? Ontdek het woensdagmiddag 16 mei bij de workshop op Saxion. Onderhandelcoach Jeanette de Haas leert je in deze workshop zelfbewust onderhandelen op een manier die past bij jouw persoonlijkheid. 

Onderhandelen over je eerste salaris of opdracht-honorarium is spannend. Wat nu als je teveel vraagt waardoor die fantastische baan/klus aan je neus voorbij gaat? Dan maar liever genoegen nemen met minder gage omdat die leuke baan én ervaring opdoen belangrijker is dan goed verdienen?
Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker onderhandelen over het salaris voor hun eerste baan dan vrouwen (57% versus 7%). Raar maar waar, nu juist dit verklaart onder andere de salarisverschillen tussen mannen en vrouwen gaandeweg hun carrières. Laten we hopen dat volgend jaar de snelste wielrenster (€ 1.150,-) in de ronde van Vlaanderen net zoveel verdient als de snelste wielrenner (€ 20.000,-).
In deze workshop leer je hoe zo te schaken in onderhandelingen dat je voor leuk werk een goed salaris ontvangt. Je gaat actief aan de slag met een oefencasus zodat je vol zelfvertrouwen je eerstvolgende salarisonderhandeling ingaat.

Met Jeanette de Haas (directeur 'de onderhandelcoach')

Datum, tijd en locatie
Datum:  woensdag 16 mei 2018 
Tijd:      15.00 uur - 17.30 uur
Plaats:   D0.07, Saxion Deventer

Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk: via saxion.nl/studiumgenerale
 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox