jong en oud tussen de dieren op binnenplein Graaf Florishof
jong en oud tussen de dieren op binnenplein Graaf Florishof

Bewoners Graaf Florishof getrakteerd op huifkartocht

Deventer - Vrijwilligers en personeel van kleinschalig verpleegtehuis Graaf Florishof ( Carinova ) aan de Van Hetenstraat hebben afgelopen zaterdag hun bewoners eens een keer letterlijk in het zonnetje gezet.

Op het binnenplein van Graaf Florishof, gelegen achter de bibliotheek van Keizerslanden, konden bewoners en buurtgenoten knuffelen en aaien met de dieren van zorgboerderij Klein Canada die voor deze speciale gelegenheid waaren aangeleverd.

De bewoners van het verpleegtehuis werden bovendien op een ritje met een echte huifkar getrakteerd en hebben daar enorm van kunnen genieten. Regelmatig wordt er door personeel, vrijwilligers en familieleden, van alles georganiseerd op de afdelingen zelf, maar ook dus op het binnenplein.

Zo kan er samen met de buurtbewoners op dinsdag 19 juni weer genoten worden van een echte roofvogelshow zoals dat ook vorig jaar voor iedereen een groot succes was.

Op Graaf Florishof is er zo vaak wat te doen dat de bewoners haast geen tijd meer hebben om achter de geraniums te zitten.

Meer berichten