Meisje met grote zonnebril
Meisje met grote zonnebril

Informatieavond "Zonne-energie"

Deventer - Deventer Energie houdt op 27 juni bij Saxion in Deventer een informatieavond over zonne-energie. Een energieadviseur gaat tijdens een korte presentatie in op de mogelijkheden om zelf elektriciteit via zonne-energie op te wekken of de warmte van de zon te benutten. Wat zijn precies die mogelijkheden en hoe werkt het eigenlijk? Ook de verschillende manieren van financiering en collectief stroom opwekken komen aan bod. Vervolgens zal er veel gelegenheid tot vragen stellen zijn.

Op termijn zullen de energieprijzen stijgen, panelen op je eigen (of andermans) dak zijn dan een rendabele investering. Op enig moment zullen we allemaal minder gas willen gaan gebruiken, dit betekent direct een verhoogde electriciteitsvraag. Daarnaast vormt de zon een duurzame leverancier van schone energie (beter voor milieu) en zijn er vaak lokale subsidies beschikbaar. Kortom, redenen genoeg om van deze schone, duurzame energiebron gebruik te maken.

Specialisten beantwoorden vragen
Energieadviseur Henk Kasper (Energie in Beweging) en twee leveranciers van zonnepanelen en warmtecollectoren hebben veel kennis van en ervaring met dit onderwerp. Op de informatieavond op 27 juni gaan zij in op de werking, de verschillen en de mogelijkheden. Zij beantwoorden de vragen die bezoekers van de informatieavond vooraf per mail hebben ingediend. Tijdens het tweede deel van de avond is er volop gelegenheid aanvullend vragen te stellen. Aan het eind van de avond kunnen bezoekers eventueel een afspraak met hen maken voor een persoonlijk gesprek. Ook de wooncoaches van Deventer Energie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en kosteloos huisbezoeken in te plannen.

Meer informatie en aanmelden
www.deventerenergie.nl/informatieavond-zonne-energie

Meer berichten