Logo deventerpost.nl

Start haringseizoen gevierd tijdens haringparty in Twello

Twello - Het haringseizoen is weer van start gegaan! Gisteren werd het eerste vaatje volgens traditie geveild in Scheveningen, de gehele opbrengst (€ 78.000) komt ten goede aan Hulphond Nederland.

Om de start van het nieuwe haringseizoen te vieren, organiseert Rotaryclub Voorst weer de traditionele haringparty bij Brasserie Korderijnk op 21 juni. 

Tijdens de vijfde editie van dit evenement kan iedereen natuurlijk proeven van de nieuwe haring. Daarnaast staan er de hele avond hapjes en drankjes klaar voor de gasten. Er is voldoende vertier en er vindt weer een spannende verloting klaar met als hoofdprijs VIP-kaarten voor een concert naar keuze in AFAS Live.

Kaarten voor de vijfde editie van de haringparty kosten €30 per persoon. Opbrengst van de kaartverkoop gaat geheel naar zowel de jaarlijkse mantelzorgdag als de jeugdverslavingszorg in de gemeente Voorst. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Oonk, Brasserie Korderijnk, Frendz for your hair en het Voorster Nieuws. Gepaste kleding is gewenst.

Meer berichten

Shopbox