Cursisten aan het werk
Cursisten aan het werk (Foto: G. Krijnsen)

Meester Penseel start in september met een nieuwe basiscursus tekenen en schilderen

Deventer - Meester Penseel start in september met een nieuwe basiscursus tekenen en schilderen.

Het gaat om een basiscursus, waarbij in 11 lessen vele technieken in tekenen en schilderen worden aangeleerd en beoefend. Basiscursus wil dan ook zeggen dat de deelnemer bij aanvang geen technieken hoeft te beheersen; alleen een ietsepietsje aanleg en plezier in tekenen en schilderen is al voldoende. Teken- en schildersmateriaal hoeft u ook niet te hebben; dat zit bij de cursus inbegrepen.

Deze cursus wordt al enkele jaren verzorgd door Meester Penseel (Gert Krijnsen) en met groeiend succes. Men leert enorm veel en het is altijd buitengewoon gezellig. De laatste paar cursussen (maximaal 12 cursisten) zaten al ver voor de aanvangsdatum vol. Voor het uitermate lage bedrag van € 150,- (inclusief alle materialen) kunt u een van de deelnemers zijn. Er zijn nog cursusplaatsen. Maar wacht niet tot het allerlaatst.

De Basiscursus Tekenen en Schilderen wordt verzorgd door Meester Penseel (Gert Krijnsen) in Verbindingscentrum De 5hoek (Andriessenplein 1) en start op donderdagavond 20 september om 19.30 uur (en 10 daarop volgende donderdagavonden m.u.v. vakantieweken). De kosten zijn € 150,- (inclusief alle materialen). 

Kijk voor meer informatie op de website www.meesterpenseel.nl

Aanmelden kan bij Gert Krijnsen, telefonisch (06-51828451), per mail (krijnsen@hotmail.com) of door het opsturen van een ingevuld aanmeldingsformulier van de website.

Meer berichten