Ineke in training in Deventer voor de 4-daagse!
Ineke in training in Deventer voor de 4-daagse! (Foto: Annemarie)

Ineke loopt Nijmeegse Vierdaagse voor nieuwe hondenopvang op Lesbos

Deventer - Ineke Schömaker uit Deventer doet dit jaar voor de elfde keer mee met de Wandel 4-Daagse van Nijmegen. Ze doet dit met Annemarie Moerman. Dit keer een extra dimensie, aangezien ze zich laat sponsoren voor een nieuwe opvang voor zwerfdieren op Lesbos.

,,Gerbien Fricke van GaGa Animal Care doet goed werk om honden op Lesbos, die niet goed worden verzorgd en/of behandeld, op te vangen. Maar ook, dat zij deze honden herplaatst en ze een nieuw 'thuis' geeft. Hoe mooi is dat! Nu moet ze verhuizen en heeft ze geld nodig voor een stuk grond om een nieuw opvangcentrum te bouwen. Daarvoor wil ik lopen", aldus Ineke, die zelf een hond heeft, Wobbe, die 3 poten heeft. ,,Dit vergt zorg en daardoor weet ik wat een hond nodig heeft en verdient te krijgen: daarom doe ik mee!"

Ineke wil in de toekomst graag hulphonden gaan opleiden. Over de wandel 4-daagse zegt ze: ,,Ieder jaar is leuk, iedere dag, ieder uur en iedere minuut is het feest. Ik maak samen met Annemarie onze trainingsrondes en als we niet meer dan 20 km lopen, mogen de honden natuurlijk mee. Op 17 juli gaan we starten.

Wil je Ineke steunen in haar goede doel? Ga dan naar naar haar sponsorpagina.

Meer berichten