Maak kennis met bloemschikken en doe mee met een snuffelles

Deventer - Groei & Bloei afd. Deventer organiseert al jaren bloemschikcursussen. Vanaf dit najaar hebben we ook Twello als locatie erbij. Tevens heeft u de unieke kans om zich op te geven voor een zogenaamde snuffelles, een uitgelezen kans om vrijblijvend te ervaren of dit iets voor u is .

Er worden twee lessen gegeven: één in buurtcentrum De Schalm, Dreef 1 in Deventer, op woensdagavond 29 augustus en één in gebouw Irene in Twello op woensdagavond 12 september (19.30-21.30 uur). Beide lessen worden gegeven door Frits Hoogers, een bekende, enthousiaste en zeer bedreven bloemstylist. In mei van dit jaar liet hij in zijn spectaculaire show Rauw in de Deventer Schouwburg zien dat bloemschikken grenst aan kunst. Aan de hand van een thema en uitleg (per mail vooraf) is het aan u te bedenken wat u wilt maken en verzorgt u daarvoor zelf de materialen. Tijdens de les gaat u het idee uitwerken onder de deskundige leiding van Frits. De stukken worden vervolgens nabesproken in de groep. Hopelijk smaakt dat naar meer en meldt u zich aan voor onze reguliere cursus. Voor de snuffelles kunt u zich opgeven tot 15 augustus via de website van Groei en Bloei. Wij vragen een bijdrage van € 7,50 als tegemoetkoming voor de zaalhuur.

In onze reguliere cursussen is er nog plek voor beginners en gevorderden. U kunt kiezen voor 5 lessen in het najaar of meteen inschrijven voor 10 lessen in voor- en najaar. Beginners zijn welkom op de woensdagavond in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer en gevorderden kunnen kiezen uit de maandag- of woensdagavond in respectievelijk Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello en De Schalm. Verder informatie vindt u op onze website www.deventer.groei.nl, of via Meta Spruit, 06-22311450.

Meer berichten