Platenbeurs in de binnentuin van Burgerweeshuis

Deventer - Variaworld en het Burgerweeshuis organiseren voor de derde keer de platenbeurs in de binnentuin van het poppodium. 

Variaworld is één van de vele mooie platenzaken die Deventer rijk is. Mede daarom is de titel 'Deventer Vinylstad' een terechte keuze.

Verwacht vele stands die alles in de aanbieding hebben op het gebied van muziek, van Rock tot Pop, van Reggae tot Hiphop en voor vele verschillende muziekdragers. Er komen niet alleen stands vanuit Deventer platenzaken, maar vanuit het hele land dus wellicht zit die ene plaat waar je al jaren naar op zoek bent er gewoon tussen!

Binnen in de tuin van Burgerweeshuis en buiten op straat staan de kramen opgesteld.Groot aanbod voor de muziekliefhebbers. Nu 25 kramen met lp's, singles, cd's, dvd's en merchandise.
Standhouders uit Nederland, Duitsland en Engeland. Gratis entree, een fijne bar aanwezig en er wordt lekkere muziek gedraaid. Verzoekjes zijn welkom. Nieuw is het optreden van Trio Al Capone. Dit jonge Jazz trio is samen 236 jaar! Vrolijke jazz klanten zullen over de platenbeurs klinken. Beurs gaat open om 10 uur en de platenbakken gaan dicht om 17.00 uur.
Voor info: www.variaworld.nl of bel 06-53381547.

Platenbeurs Deventer
Zaterdag 4 augustus 10 - 17.00 uur
Tuin van Burgerweeshuis / Centrum

Meer berichten