Foto: Juice Images

Speciale open dag bij Intervisie Optiek

Deventer - Armen die te kort zijn om de krant nog te kunnen lezen. Drie leesbrillen thuis en een voor in de auto. Sms'jes die niet te lezen zijn. Na je veertigste word je er een keer mee geconfronteerd dat je ogen, als gevolg van een natuurlijk proces, slechter worden. "Multifocale lenzen zijn ideaal voor mensen die nu al lenzen of een bril dragen, maar merken dat lezen lastiger wordt", aldus Thijs Kamphuis van Intervisie Optiek in Deventer.

Op zaterdag 18 augustus a.s. houdt Intervisie Optiek in samenwerking met Bausch+Lomb een speciale open dag waar u alles kunt vragen over multifocale lenzen. En waar u vrijblijvend kunt proberen of het iets voor u is. Thijs vertelt: "Veel mensen grijpen eerst naar een leesbrilletje, maar hebben er al snel zes of zeven omdat ze 'm overal nodig hebben. Anderen doen niets, omdat ze zich met leesbril 'oud' voelen. Het voordeel van multifocale lenzen is dat je er niets van ziet, dus gewoon jezelf blijft, terwijl je toch overal scherp ziet."

De meeste mensen weten nog maar weinig over multifocale lenzen. "Moet ik dan door een minivenstertje kijken? Of mijn hoofd telkens omhooghouden en naar beneden kijken om te kunnen lezen?" horen opticiens vaak. "Dat zijn fabeltjes", zegt Thijs, "zo'n lens zit heel ingenieus in elkaar en je hoeft helemaal niets te doen, het gaat vanzelf. Maar de precieze werking leggen we op de open dag duidelijk uit. Tevens kan men de multifocale lens van Bausch+Lomb dan een maand lang gratis uitproberen." De lenzen zijn gemaakt van super zuurstofdoorlatend materiaal en voelen zeer comfortabel aan.

Wilt u de lenzen uitproberen, dan is het raadzaam een afspraak te maken; voor informatie kunt u zaterdag 18 augustus a.s. van 09.30 tot 17.00 uur gewoon binnenlopen.

Juist voor mensen die op kantoor werken, is het zicht dichtbij en op de zogenoemde tussenafstand van groot belang. Niet alleen bij het lezen van papier, maar ook van smartphones of, iets verder weg, de laptop of pc. En zeker wanneer je nu een bril of lenzen draagt voor veraf, is het ideaal als dat allemaal in een keer gecorrigeerd kan worden.

Open dag multifocale lenzen: zaterdag 18 augustus 2018 van 09:30 tot 17:00 uur.
Intervisie Optiek
Keizerstraat 35
7411 HD Deventer
Internet: http://www.intervisieoptiek.nl/

 

Meer berichten