Logo deventerpost.nl


De Reisgenoot zijn muziek is poëtisch én begrijpelijk.
De Reisgenoot zijn muziek is poëtisch én begrijpelijk. (Foto: Grietje Mesman)

Poëzie en muziek in Muziekkoepel Nering Bögel

Deventer - Singer-songwriters verzorgen met Deventer dichters een bijzonder optreden op zondagmiddag 12 augustus in in het Worpplantsoen.

Stadsdichter Wibo Kosters treedt onder meer op met Troostdichter Boudewijn Betzema, Stadsverlichting Caro Pieck, Liesbeth Gerlofsma en Astrid Aalderink. Het wordt een concert bestaande uit een uur muziek afgewisseld met poëzie.  De Deventer Dichter becommentarieert bijzondere momenten in en rond om Deventer met poëzie.  

De Reisgenoot, Maarten van Veen, speelt gitaar en bezingt de wereld. Zijn muziek is poëtisch én begrijpelijk. Maarten van Veen heeft een rijk repertoire met eigen Nederlandstalige nummers.
Zangeres en liedjesschrijfster ôBon, neemt je via zachtzinnige melodieën maar krachtige teksten mee in haar zoektocht naar hoe je leven moet.  Bon studeert dit jaar af aan het ArtEZ conservatorium als Muziektheater maker/performer en staat regelmatig op de planken. 

De zomerse zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

http://www.muziekkoepelneringbogel.nl 

Meer berichten

Shopbox