Logo deventerpost.nl


Foto: pr

Go Ahead Eagles Soccer Camp

Deventer - Go Ahead Eagles houdt van 29 tot en met 31 augustus bij DVV Go-Ahead een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Verder staat er eind augustus een Go Ahead Eagles Soccer Camp op het programma bij Apeldoornse Boys (20 t/m 22 augustus). Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt onder leiding van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier.

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Meer berichten

Shopbox