Leerling die opschrijft wat ze gaat doen om goed met haar school aan de slag te kunnen gaan. Plus logo DDvDD en Iteach
Leerling die opschrijft wat ze gaat doen om goed met haar school aan de slag te kunnen gaan. Plus logo DDvDD en Iteach (Foto: Stockfoto van site Iteach)

Iteach houdt tweede editie van DeDagvanDeDyslexie

Deventer - Iteach lanceert op zaterdag 6 oktober de tweede editie van DeDagvanDeDyslexie

Op zaterdag 6 oktober is het officieel WereldDyslexieDag en op deze dag organiseert Marlies van der Zanden, van Iteach uit Deventer, DeDagvanDeDyslexie met als thema: Dyslexie? Zo door het voortgezet onderwijs! Wat heeft een leerling met dyslexie nodig om succesvol door deze talige fase van ons onderwijs te kunnen komen? Dát kom je allemaal te weten op deze ene dag! DeDag is bedoeld voor docenten, leerkrachten groep 7/8, ouder(s) van en de leerling zelf.

Kom luisteren naar 4 professionele sprekers, waaronder Adinda de Vreede van Teken je Gesprek en Maud van Druenen van het Expertisecentrum Nederlands Bekijk op het info-plein wat er aan mogelijkheden zijn om je verder te kunnen helpen. O.a. Woordhelder met digitale hulpmiddelen en Uitgeverij Dyslexion met boeken, geschreven in het speciale lettertype wat het lezen makkelijker maakt. Er is meer dan voldoende expertise aanwezig op deze dag, om jou met de juiste antwoorden op jouw vragen naar huis te laten gaan.

DeDagvanDeDyslexie vindt plaats op zaterdag 6 oktober a.s. tussen 10 en 16 uur bij Theeschenkerij: Bij Van Bruggen, Wechelerweg 52 te Deventer.

Vanaf half 10 zijn de deuren geopend. Er is plaats voor 70 personen. 

Kaarten zijn te koop op : http://www.dedagvandedyslexie.nl/tickets/

Je ontvangt daarnaast een goody-bag ter waarde van zestig euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden