Deventer Huisgenoten starten met schrijfclub

Deventer - Op 16 september organiseren de Deventer Huisgenoten een startbijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben voor de schrijfclub.

Iedere derde zondagmiddag van de maand organiseren de Deventer Huisgenoten een zondagmiddagcafé. Een gezellig inloopcafé waar je bekenden en nieuwe mensen ontmoet, wat kunt drinken en waar alle ruimte is om een gedicht of verhaal voor te dragen of muziek ten gehore te brengen.

Op 16 september is er tijdens deze middag ook de startbijeenkomst van onze nieuwe schrijfclub. Het idee is dat een vaste groep deelnemers één keer per 6 weken bij elkaar komt om elkaar te stimuleren en inspireren bij het schrijven van verhalen en gedichten. Onder leiding van Myro-Slawa Bosch gaan de deelnemers aan de slag en samen wordt bepaald welke onderwerpen er centraal staan. Thuis kan er worden bijgeschaafd en een volgende bijeenkomst lezen de deelnemers hun verhalen aan elkaar voor. Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om de creativiteit en het enthousiasme.

Meer weten? Kom dan op 16 september om 15.00 uur naar het Rode Kruisgebouw aan de Gooszenstraat 10 in Deventer. Even bellen voor informatie kan ook:

Sophie Stuik, M: 06 307 94605, E: struik.sophie@gmail.com

Lotti Baumann, M: 06 51 43 55 95, E:lottibaumann50@gmail.com

Meer berichten