Ligconcert met klankschalen

Deventer - Ben jij toe aan een stukje ontspanning, rust en tijd voor jezelf? Meld je dan nu aan voor het Klankschalen ligconcert wat Volledig Coaching geeft op 21 september a.s. in het Muziekhuis Deventer.
 
Kom liggen en geniet van een reis door je lichaam en je ziel. We starten met een korte aardingsmeditatie, die daarna overgaat in een Klankschalenconcert. De trillingen van de Tibetaanse klankschalen komen diep binnen en hebben een heilzaam effect op lichaam en geest. Je mag alles loslaten en je overgeven aan de zachte klanken van de klankschalen, Ocean Drum, Koshi's en rainstick. Ik neem je mee op reis, waarin jij even helemaal niets moet, behalve ontspannen genieten.
 
Aan het einde van de reis, kom je weer langzaam terug en mag je een kaart trekken, om te zien welke boodschap daarin voor jou verborgen ligt. 
 
Locatie: Muziekhuis Deventer, Van Calcarstraat 4 in Deventer
Inloop: vanaf 19.15 uur (plekje in orde maken)
Start: om 19.30 uur
Jouw bijdrage: 15 euro (dat is inclusief thee)
 
Info en aanmeldingen via info@volledigcoaching.nl of via 06 4479 0593. Reserveren is noodzakelijk gezien het beperkt aantal plaatsen dat beschikbaar is. Zelf meenemen: matje, kussen en een deken. Denk ook aan een paar heerlijke, warme sokken, want door te ontspanning koel je vaak wat af. 
 
 

Meer berichten