Bobbie op de koffie: 'gezelligheid op pootjes'

Deventer - Sinds begin september kunnen hondenbezitters in en rondom Deventer een beroep doen op Bobbie op de koffie! Het gezicht achter het net gestarte bedrijf is Mirjam Heezen, initiatiefnemer.

Mirjam: ,,Bobbie op de koffie! koppelt hondenbezitters aan hondenvrienden. Hondenvrienden zijn mensen die zelf de jarenlange verantwoordelijkheid voor een hond niet (meer) op zich willen nemen maar wel graag regelmatig voor een hond willen zorgen. Wat de hondenvrienden gemeenschappelijk hebben is dat ze het gezellig vinden als er met enige regelmaat een hond in huis is. Een hond zorgt voor meer beweging, meer sociale contacten en biedt altijd een luisterend oor."

Bent u een hondenbezitter die met enige regelmaat een oppas voor uw hond zoekt? Mist u gezelligheid in huis en vindt u het leuk om op een hond te passen? Bobbie op de koffie! brengt u bij elkaar! Voor verdere informatie of aanmelding neemt u contact op met Bobbie op de koffie! Mirjam Heezen, Tel.: 06-11859234, info@bobbieopdekoffie.nl of kijk op de website: bobbieopdekoffie.nl

Meer berichten