Wandel Dapper, Gids voor het Noordenbergkwartier

Deventer - Op 30 september verschijnt 'Wandel Dapper, Gids voor het Noordenbergkwartier', de eerste Deventer reis- en wandelgids die geheel door wijkbewoners zelf is gemaakt.

Uniek is verder dat het verleden met het heden wordt verbonden, doordat in een reeks interviews een aantal huidige bewoners een gezicht heeft gekregen. Met deze gids brengen de makers een welverdiende ode aan het Noordenbergkwartier. Een kroonjuweel van Deventer, een wijk die bewoners en bezoekers veel te bieden heeft. Op 30 september wordt Wandel Dapper om 16.45 uur gepresenteerd tijdens de buurtborrel van Buurtvereniging Noordenbergkwartier, in buurthuis De Fermerie aan het Muggeplein. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan een bekende Deventenaar en oud-bewoner van het Noordenbergkwartier.

Ter gelegenheid van het uitkomen van 'Wandel Dapper' worden, aan de hand van de wandelroute zes gratis rondleidingen gegeven door ervaren stadsgidsen. De data waarop dit gebeurt zijn te vinden op de website www.deventer1250.nl. Daar kan men zich ook inschrijven voor deelname. 'Wandel Dapper' telt inclusief de plattegrond 68 pagina's en kost € 7,95.

Meer berichten