Snuffelen tussen 100.000 cd's en lp's

Deventer - Het ouderwetse vinyl is weer helemaal on his way back!  Een comeback waar menig artiest jaloers op is. Sla je slag op zaterdag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur op de  Platenbeurs in Lebuinuskerk in Deventer. 

Voor een zacht prijsje schaf je fijne lp's aan zodat je weer kan genieten van ouderwets gekraak.  Er zal op deze prachtige locatie een enorm aanbod kwaliteitsvinyl en een aansprekende cd-keuze aanwezig zijn. Tevens zullen er allerlei andere muziek-gerelateerde items zoals platenhoezen en vinyl-schoonmaakmiddelen worden aangeboden. Zo zullen er al "Zwarte Schijven" verkocht worden voor 1 euro, maar ook collector-items voor 100 euro en er worden meer dan 100.000 cd's en lp's aangeboden.

De entree is gratis en er wordt door een aantal lokale dj's een lekker muziekje gedraaid. Er is een koffiehoek aanwezig waar je met je met andere verzamelaars de nieuwe aanwinsten kan bewonderen.Je kan ook zelf je eigen platen meebrengen en deze te koop aanbieden. Er is altijd wel een platenliefhebber die interesse heeft in een platencollectie.

Platenbeurs Deventer – Lebuinuskerk
Zaterdag 3 november 10-17.00 uur
www.variaworld.nl / 06-53381547

 

Meer berichten