De eerste kennismaking
De eerste kennismaking (Mooiste Momenten Fotografie)

Een aangrijpend verhaal over liefde en loslaten

Deventer - Op vrijdag 2 november verscheen het boek Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten, geschreven door Arianne Wennekes. Het boek is een ontroerend en eerlijk relaas over een zwangerschap vol tegenslagen en een zoektocht naar liefde en geluk. Arianne startte in haar tweede zwangerschap een blog vanwege haar zwangerschapsdepressie, met als titel Zwarte Roze Wolk.

Als Arianne voor de tweede keer zwanger is, besluit ze een blog bij te houden over een nog onbekend verschijnsel: de zwangerschapsdepressie. Ze hoopt met haar blog openheid te creëren over de mentale problemen die hormonen kunnen veroorzaken. De naam voor haar blog is treffend voor de zwangerschap die volgt. Al snel is de depressie niet meer de enige zwarte vlek op de roze wolk. In de loop van de zwangerschap ontstaat er twijfel over de gezondheid van hun dochtertje. Door alle onzekerheid start voor de ouders een zoektocht naar het geluk van hun meisje. Hoever mogen ze gaan? Wat is eerlijk naar hun dochter? Ze willen hun meisje dolgraag leren kennen, maar willen niet dat haar leven lijden wordt. Is er hoop op leven?

Arianne deelt via haar blog lief en leed met een groeiende groep lezers. In het boek heeft ze nu haar blogs gebundeld, bewerkt en uitgebreid. Het boek neemt je op indringende wijze mee in de zoektocht naar liefde en geluk en geeft je als lezer een kijk in de keuzes waar je als ouders voor kunt komen te staan. Hoe houd je het geluk van je kind voor ogen? Wat is geluk precies? Het boek is een ode aan het leven en de liefde. Door haar stijl van schrijven trekt Arianne je haar verhaal in. Het boek leest in één adem uit. Wat blijft hangen is de hoop en de intense liefde van ouders voor hun kind, die liefde spat van het papier.

Zwarte Roze Wolk - over liefde en loslaten is verkrijgbaar bij Primera Schippers in Wijhe en via de website van Arianne: www.taalknutsels.nl. Per verkocht boek gaat er één euro naar Stichting Hartekind, om onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen te financieren.

Meer berichten