Francine Scharrenberg in Posthuis Theater Heerenveen
Francine Scharrenberg in Posthuis Theater Heerenveen (Foto: Willemijn Ploem)

Bathmense in Grande Finale Ouderen Songfestival 2018

Bathmen - Francine Scharrenberg uit Bathmen staat aanstaande zaterdag 8 december in de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2018 in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Ze doorliep glansrijk de voorronde en de halve finale van dit landelijke festival voor zangtalenten van 55 en ouder. Als Grande Finaliste gaat ze de strijd aan met vijftien mede-finalisten. Alle finalisten worden live begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van deze 27e editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Met haar vertolking van Mon coeur s'ouvre à ta voix, de beroemde aria uit de opera Samson et Delila van Camille Saint-Saëns, maakt Francine grote kans jury en publiek voor zich te winnen. Ze zou zomaar zowel de vakjuryprijs als de Hans Martinusse|Amsterdamprijs (publieksprijs) in de wacht kunnen slepen. Oordeel zelf maar, het is mogelijk een fragmentje van Francines optreden tijdens de halve finale in Posthuis Theater Heerenveen te beluisteren op www.ouderensongfestival.nl. Luister en verwonder u over dit verborgen talent uit onze buurt. En breng dan meteen een stem uit op Francine. Opdat onze Bathmense zangeres kans maakt op de OSF-internetprijs 2018. Tot op de dag van de Grande Finale, zaterdag 8 december, kan gestemd worden.

Stemmen, toegangskaarten en informatie: www.ouderensongfestival.nl

Meer berichten