Rijden voor Stichting Bio tijdens Beekhof Wintertour

Bahtmen - Op zondag 16 december wordt er een Autotour met barbecue georganiseerd door de prachtige landschappen van Oost-Nederland. De rit start om 14.00 uur vanaf de Brink in Bathmen en eindigt ook in Bathmen.

Aansluitend is er voor de deelnemers een sfeervolle Winter BBQ op een van de mooiste plekjes  in Bathmen. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Stichting Bio die heerlijke ontspannen vakanties verzorgd voor kinderen met een complexe handicap en hun ouders. Deelnemers betalen € 50 euro (tot 13 jaar € 25 ). Men kan zich opgeven via teambathmen@gmail.com

Deze Wintertour wordt georganiseerd door Team 52 van de Scandinavian Covery trail (Scanct). Op 3 januari start de 9e editie van de Scanct, een tocht van meer dan 7000 km dwars door Scandinavië met als eindbestemming de Noordkaap. Team 52 met Jan Lievaart en Niels Doeleman gaan deze uitdaging aan en rijden deze barre tocht over sneeuw en ijs gedurende 10 dagen  voor Stichting Bio. De routes zijn nog geheim en zullen de teams pas gedurende de ritten krijgen aan de hand van coördinaten, pijlenkaarten en kompasrichtingen.

Er rijdt nog een team uit Bathmen mee. Team 77 met Inga Tjapkes en Margo de Geest. Zij rijden voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 
 

Meer berichten