Start verkoop acht woningen Dorpszicht Terwolde

Terwolde - Op dinsdagavond 18 december van 18.00 tot 19.00 is de start verkoop van de 4 hoekwoningen en 4 middenwoningen die worden gerealiseerd aan de rand van Terwolde. 

De nieuwbouwwoningen hebben een vanaf prijs van € 214.900 v.o.n.. De acht woningen worden gebouwd in twee blokken van vier, waardoor er vier hoekwoningen en vier middenwoningen beschikbaar zijn. Standaard zijn de woningen voorzien van een luxe keuken, badkamer en toilet, die je geheel kunt aanpassen naar je eigen wensen. 

De acht koopwoningen worden zeer energiezuinig én gasloos. Dat betekent een hoog wooncomfort en een lage energierekening. Zo worden de woningen standaard voorzien van een groot aantal zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen zeer goed geïsoleerd. De warmtevraag wordt slim en energiezuinig opgewekt met een lucht/water warmtepomp. Deze vervangt de gebruikelijke CV-ketel. De woningen hebben dus geen gasaansluiting. 

De architectuur van de woningen sluit aan bij de landelijke en dorpse omgeving waarin ze gebouwd worden. Met grote kappen, een lage goot en een moderne en hedendaagse bouwstijl. 
De hoekwoningen van ieder blok zijn royaal van opzet en daardoor uitermate geschikt als zeer comfortabele gezinswoning. Daarnaast hebben deze woningen een parkeerplaats op eigen grond. 

Inschrijven op een woning kan vanaf 18 december tijdens de start verkoop. Via de website is het inschrijfformulier ook te downloaden en daarnaast verkrijgbaar via Makelaar Bieze. Inschrijven kan tot 3 januari 2019. Ga naar www.dorspzichtterwolde.nl voor meer informatie en kom langs op 18 december bij Brasserie Kriebelz in Terwolde. Van 18.00 tot 19.00 uur informeren we je over alle mogelijkheden. 

Meer berichten