Kersteditie Zing Nederlands met me (bij het AZC)

Deventer -Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert op 23 december de Kersteditie van ‘Zing Nederlands met me” in Deventer, een initiatief van zangdocente Annemieke Brouwer.

Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders. Na de succesvolle eerste vijf edities vindt de zesde bijeenkomst plaats op zondag 23 december 2018 in de filmzaal van het AZC.

De Stichting Zangcultuur Deventer zorgt voor musici, een voorzanger en liedteksten die op een scherm geprojecteerd worden. Onder begeleiding van artiesten worden vier Nederlandstalige kerstliedjes en twee buitenlandse kerstliedjes gezongen. Er staan ondermeer Stille Nacht, In de sneeuw (Let it snow), Jinglebells (Nederlandse versie), Er is een Kindeke geboren op aard, op het programma. De inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt er een uur lang samen gezongen.

Neem je taalmaatje of buurvrouw/man die nog niet zo goed Nederlands spreekt mee om gezellig samen te zingen! Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten.

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de beveiliging. Dat kan op www.deventerzingt.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Zing Nederlands met me is onderdeel van Deventer 1250 en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer , DCC en het Wesselings van Breemenfonds.

Meer berichten