Groenten te koop
Groenten te koop (Foto: Saskia Hendrickx)

Zorgtuin De Molenenk klaar voor jou!

Deventer - Even wat meer ruimte voor jou als mantelzorger? We hebben plek voor je partner, vader, moeder, volwassen zoon of dochter. Zodat je dierbare zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en je het zelf ook nog vol kunt blijven houden! Er is meer mogelijk dan je denkt!

Of er nu sprake is van dementie, Parkinson, NAH, reuma, een andere lichamelijke, psychische, psychiatrische of verstandelijke beperking, je kunt bij ons terecht met een PGB (PersoonsGebonden Budget). Neem contact op met het sociale team in je wijk of bel voor een afspraak om rond te kijken op Zorgtuin De Molenenk: 06 - 28298243.

We zijn een zorgtuin waar we samen groenten, fruit en kruiden telen op de akker of aan tafel. Je kunt bij ons ook klussen, knutselen, soep maken, etc. Afhankelijk van hoe mobiel je bent op de akker of gezellig zittend knutselen, klussen, kletsen op het terras of lekker warm binnen.

We maken gezamenlijk een zorgplan en bespreken wat je leuk vindt om te doen. Er is van alles mogelijk.

Voordeel is dat we midden in de stad zitten, naast het Nieuwe Plantsoen, op het terrein van Het Groenbedrijf.

Midden in de stad en toch met het gevoel alsof je midden in het bos zit. Er leven hier wilde konijnen, spechten, egels, eekhoorns en de buizerd komt regelmatig langs.

Maak een vrijblijvende afspraak. Overstichtlaan 1 in Deventer 06 28298243. We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag. Tijden of eventueel overige dagen in overleg.

Meer berichten